Designer

Een teamspeler die het bestaande team versterkt met up-to-date digitale kennis en ervaring. En die energie krijgt van werken voor verschillende klanten tegelijk aan de meest uitlopende opdrachten.

Wat kan jij?
Je kan strategieën van organisaties aantrekkelijk vertalen voor hun medewerkers. Ofwel complexe onderwerpen door jouw designs begrijpelijk maken. Je hebt weliswaar te maken met huisstijlen van grote (inter)nationale organisaties, maar weet daar ook ‘out of the box’ mee om te gaan en de grenzen op te zoeken. En natuurlijk kan jij je ontwerpen goed onderbouwen en enthousiast presenteren aan onze klanten. En ook:
– beheers je verschillende Adobe applicaties (InDesign, Illustrator, Photoshop): Adobe XD en ook andere applicaties zijn een pré
– beheers je Microsoft Office
– beschik je over minimaal drie jaar werkervaring als designer bij een bureau of als zzp’er
– ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?
Wij zijn bekend om onze expertise op het gebied van verandercommunicatie, internal- en employer branding en employee alignment. En alle nationale en internationale awards die we daarmee winnen. PROOF is een slim, kwalitatief veeleisend, gedreven en no-nonsense bureau. We bieden je een werkomgeving met veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. En uiteraard goede koffie en – zodra het weer kan – heerlijke barbecues en borrels.

Zie jij het zitten?
Wil jij erbij op onze bank? Stuur dan je motivatie en CV aan vacature@proof.nl t.a.v. Budi Janssen. Reacties worden vertrouwelijk behandeld.

Lees voor een kijkje in onze keuken vooral de 5 vragen aan Budi over design bij PROOF.

001_Vacature Designer_01.jpg

Want to know more?

Contact us. We will be happy to tell you more.

Team-Budi-werk_01.jpg
Budi Janssen
designer

+31 6 20 154 523
budi@proof.nl