Ordina

Stay Ahead of change

Met zo’n 2.650 betrokken collega’s helpt Ordina als grootste onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux, klanten bij het realiseren van een digitale voorsprong. De nieuwe pay-off ‘Ahead of change’ geeft uiting aan Ordina’s ambitie om klanten te helpen uitdagingen en veranderingen voor te zijn.

Op zoek naar talent

Om deze ambitie waar te kunnen maken zoekt Ordina proactieve talenten die mee willen versnellen. Vooruitdenkers. Van IT’ers, tot business consultants in verschillende markten, tot young professionals. Een stevige uitdaging in een krappe arbeidsmarkt. Ordina vraagt PROOF om hen te helpen bij het bouwen aan een eenduidig en aansprekend werkgeversmerk. Dat niet alleen gebruikt wordt om potentiële talenten aan te trekken, maar ook om trots onder huidige medewerkers te verhogen.

Stay Ahead of change

PROOF ontwikkelt in samenwerking met Ordina het employer brandingconcept: ‘Stay Ahead of change’. Want de belofte ‘Ahead of change’ die Ordina naar buiten toe doet, maakt ze binnen waar. Als Ordina klanten wil helpen voorop te lopen, moet Ordina elke dag laten zien dat ze zelf voorop loopt. Alleen als Ordina elke dag werkt aan de oplossingen en innovaties van morgen, kunnen hun klanten de verandering voor zijn. Daar zijn talenten voor nodig die willen ontdekken wat er kan, connecten met vernieuwende technologie en meerwaarde creëren met oplossingen die verder gaan dan de initiële klantvraag. Kortom, talenten die zich willen ontwikkelen en beter willen worden dan ze vandaag zijn.

Versnelling

Die versnelling en wereld aan mogelijkheden om binnen Ordina voorop te lopen in je vak, komt terug in de vormgeving en de verschillende copy-uitingen die PROOF ontwikkelt. Echte Ordina-medewerkers spelen hierin de hoofdrol en vertellen samen het verhaal van Ordina. Op basis van het raamwerk dat PROOF opzet ontwikkelt Ordina verschillende uitingen. En zet deze op online en fysieke kanalen in voor het werven van nieuw talent, en voor de interne communicatie met huidige medewerkers.

De campagne is in volle gang. Werf& roept het vorige maand uit tot ‘Campagne van de week’, views en clicks stromen binnen en de eerste reacties zijn enthousiast. Zo bouwt Ordina aan haar eigen toekomst. Stay Ahead of change.

Meer weten?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Team-Bea-werk_01.jpg
Bea Aarnoutse
strategy director & partner

+31 6 21 844 402
bea@proof.nl