VGZ

Ons hart voor zinnige zorg

Een boek vol zinnige zorg verhalen

De afgelopen jaren heeft Coöperatie VGZ zich vol overgave ingezet om de zorg in Nederland zinniger te maken. Onder de noemer ‘Samen zijn we zinnig bezig’ is de strategie van zinnige zorg ook doorvertaald naar een interne strategie. Dit om te zorgen dat de medewerkers van Coöperatie VGZ zich meer betrokken en trots gingen voelen bij zinnige zorg en dat ze vanuit hun eigen werk hier nog beter aan kunnen bijdragen. Medewerkers zijn stapsgewijs meegenomen in de betekenis van zinnige zorg: betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten, geïnitieerd vanuit de zorgaanbieders. Na ruim een jaar intern te werken aan zinnige zorg was het ook tijd om zinnige zorg extern extra te benadrukken door de pay-off aan te passen.

Coöperatie VGZ heeft met haar focus op zinnige zorg prachtige resultaten behaald. En op vele manieren werd dit ook al met de externe stakeholders van Coöperatie VGZ gedeeld. Van een aanpassing van de pay-off van het merk en Coöperatie VGZ naar ‘Met hart voor zinnige zorg’, tot veel mooie aandacht in de media, zinnige zorg debatten en zinnige zorg awards.

Medewerkers zijn er trots op. En dat is ook de reden waarom alle inspanningen en ervaringen zijn vastgelegd in een levendig boek vol zinnige verhalen. Alles onder de noemer ‘Ons hart voor zinnige zorg’. Met dit boek laten de medewerkers van Coöperatie VGZ hun hart voor zinnige zorg met trots aan elkaar en heel Nederland zien. Zodat iedereen hart krijgt voor zinnige zorg.

016_VGZ_JPG_02.jpg

PROOF is sinds drie jaar actief betrokken bij de communicatie van Coöperatie VGZ. Niet alleen ontwikkelde PROOF het concept ‘Samen zijn we zinnig bezig’; samen met het team Corporate Affairs van VGZ zorgden we ervoor dat zinnige zorg tot leven kwam en bleef. En tussentijds vierden we het succes dat schuilt achter de zinnige zorg verhalen.

016_VGZ_JPG_03.jpg
016_VGZ_JPG_04.jpg

Meer weten?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Team-Bea-werk_01.jpg
Bea Aarnoutse
strategy director & partner

+31 6 21 844 402
bea@proof.nl