Univé

Het mooie van Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar met lokale wortels en een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Univé bestaat uit twee hoofdkantoren en acht regionale Univé’s, en ongeveer 105 lokale vestigingen in Nederland. Univé telt 2700 medewerkers en heeft ruim 1,6 miljoen leden. Om als coöperatie klaar te zijn voor de toekomst, wil Univé nieuw talent aantrekken en bestaand talent bevestigen in haar keuze voor Univé.

Het juiste talent

Univé vraagt PROOF om een employer branding concept te ontwikkelen dat de aantrekkelijkheid van Univé als werkgever zowel intern als extern goed in beeld brengt en dat door de Regionale Univé’s gepersonaliseerd kan worden.

Coöperatie

PROOF kiest de kracht van de coöperatie als invalshoek voor het concept: 'Het mooie van Univé' genaamd. Dat laat nieuw en bestaand talent Univé’s maatschappelijke betrokkenheid, de regionale aanwezigheid, open cultuur, balans tussen werk en privé en productinnovatie zien. PROOF ontwikkelt een rationale en design, schrijft teksten voor de employee experience website en ontwikkelt toolkits voor de HR-professionals van de regionale Univé’s. De toolkits bevatten teksten in het verlengde van het concept, illustraties, banners, testimonial video’s en nog veel meer.

Lancering

‘Het mooie van Univé’ is intern geïntroduceerd met onder andere een film. De film zoomt in op de maatschappelijke initiatieven die Univé tijdens de COVID-pandemie in de regio heeft georganiseerd: het beeld van elkaar helpen en dus de kracht van de coöperatie. Dit is zowel de aftrap voor het employer branding concept als het startsein van het internal branding concept.

Illustraties

022_Univé – Het mooie van Univé_03-3.jpg
022_Univé – Het mooie van Univé_01-6.jpg

Mooi magazine

Want to know more?

Contact us. We will be happy to tell you more.

Team-Marieke-werk_01.jpg
Marieke Adama
senior project manager

+31 6 22 977 620
marieke@proof.nl