5 vragen over PROOF PEOPLE

23 februari 2021
014_Five questions about PROOF PEOPLE_01-2.jpg

Bij veranderingen is tijdelijke hulp vaak welkom. Steeds vaker kreeg PROOF de afgelopen jaren de vraag of we ook aan klantzijde onze opdrachtgevers konden bijstaan. Daar gaven we onder de radar al gehoor aan. Nu vertalen we die ervaring naar PROOF PEOPLE. Meer weten? Lees de vijf vragen aan collega’s Bea Aarnoutse en Sascha Becker.

 1. Een nieuw label: waarom?
  De afgelopen jaren hebben we regelmatig de vraag gehad of we via PROOF AGENCY aan klantzijde hulp konden bieden. Gedreven door de behoefte aan kennis, expertise en executiekracht binnen onze niche employee alignment. Tijdelijke versterking bij onze opdrachtgevers dus. Dat hebben we nu een aantal keer gedaan. Onder andere door de inzet van programmamanagers en senior communicatiemanagers bij verander- en employee alignment trajecten. De vraag naar tijdelijke hulp blijft toenemen. En dat heeft er toe geleid dat we vanaf 1 mei officieel starten met PROOF PEOPLE | interim professionals. PROOF PEOPLE biedt teams die bestaan uit ervaren verander- en communicatiespecialisten. Zij zijn gewend op directie- en bestuursniveau te acteren, weten hoe een strategie te implementeren en begrijpen hoe de combinatie van Communicatie en HR helpt om medewerkers in beweging te krijgen en te alignen met de strategie van de organisatie.
 2. Zie je een toename in de vraag naar ondersteuning?
  Ja, bij PROOF AGENCY zijn we ondanks alle corona gerelateerde uitdagingen mooie stappen aan het zetten. We zien dat veel organisaties ons weten te vinden. PROOF AGENCY is al 20 jaar actief in een niche en er zijn in Nederland, maar ook in de rest van Europa, weinig bureaus met de kennis, expertise en ervaring die onze medewerkers hebben. Of het nu gaat om hulp bij strategiecommunicatie, het versterken van de interne/HR communicatie, het verder verbeteren van leiderschaps- of directie communicatie, of het versterken van de interne dialoog. Het optimaliseren van de employee journey en het gestructureerd werken aan employee alignment vraagt normaal gesproken al veel aandacht, maar in deze pittige coronatijden nog veel meer. Dat resulteert in veel aanvragen voor de dienstverlening van PROOF PEOPLE en de vraag naar tijdelijke hulp van onze gespecialiseerde interim professionals is groot.
 3. Jullie geloven in de kracht van teams?
  Dat klopt. We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams die onze opdrachtgevers ad interim versterken en helpen om op het gebied van employee alignment de juiste stappen te zetten. We zien dat er samen sneller effect wordt bereikt. Bovendien is niet iedereen goed in alles. Samen sta je sterker en wie niet deelt komt ook niet verder. PROOF PEOPLE is van samen en van loyaliteit. Bij PROOF PEOPLE kun je dan ook, afhankelijk van de vraag, regelmatig combinaties van mensen verwachten. Een collega met communicatieachtergrond trekt samen op met bijvoorbeeld een arbeidspsycholoog. De teamleden houden elkaar scherp en vullen elkaar aan. 1+1=3 dus.
 4. Wat bieden jullie?
  We bieden hulp aan klantzijde bij verandertrajecten en bij het verbeteren van de employee experience. Van zorgdragen dat de directie het verhaal kent en op de juiste manier vertelt tot het alignen van de HR- en Communicatieteams, het meenemen van de leidinggevenden – en ga zo maar door. In de praktijk merken we dat dit vaak veel tijd vraagt en dat bestaande teams wat extra expertise kunnen gebruiken. Van denken tot doen. Kwartiermakers, strategen, programmamanagers, projectmanagers en/of adviseurs. Waarbij we altijd zorgen dat expertise van zowel Communicatie als HR aanwezig is.
 5. Waarom nu pas, nu PROOF 20 jaar bestaat?
  Die reden is heel simpel: onze klanten vragen erom en hebben behoefte aan gespecialiseerde interim professionals en teams die tijdelijk bij de opdrachtgever inspringen en hulp bieden. Meer dan ooit tevoren. De dienstverlening van PROOF AGENCY blijft uiteraard bestaan. PROOF PEOPLE | interim professionals is een uitbreiding van onze huidige dienstverlening.

Meer weten?

Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Team-Bea-werk_01.jpg
Bea Aarnoutse
strategy director & partner

+31 6 21 844 402
bea@proof.nl