Senior strategy consultant

11 March 2022
025_gezocht_senior strateeg_02

Wie zijn wij?
Wij zijn PROOF | employee alignment & employer branding. Vanuit de visie happy employees = happy customers = more value maakt PROOF met strategisch en creatief werk duurzame impact bij onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Wat ga je doen?
Bij PROOF zijn we dagelijks bezig met mooie klanten: organisaties die in beweging zijn. Als senior strategy consultant adviseer je klanten op het gebied van de employee journey: hoe zij talent vinden, binden, boeien en behouden. Hoe zij medewerkers inspireren en activeren bij te dragen aan de ambitie. En hoe zij leidinggevenden helpen in hun rol.

Je werkt in het klantteam samen met o.a. de projectmanager en de creative consultant aan impactvolle communicatie voor de klant. Als senior strategy consultant ben je verantwoordelijk voor de bewaking van de inhoud van het werk dat we voor de klant doen: jij hebt kennis van de vraag van de klant, de organisatiestrategie, de verhoudingen binnen de organisatie en het sentiment onder medewerkers. Dit alles weet je als geen ander te verbinden met jouw expertise op het gebied van employee alignment.

Wie ben jij?
Jij bent een energieke strateeg die begrijpt dat succes van organisaties begint bij blije medewerkers. Je gaat geen enkele klantvraag uit de weg: nationaal of internationaal. Je hebt ten minste vijf jaar ervaring op het gebied van employee alignment, interne communicatie of arbeidsmarktcommunicatie, bij voorkeur in een adviserende rol. Je snapt de dynamiek in grote organisaties en schakelt tot op directieniveau met onze klanten. En je vindt het leuk om mee te bouwen aan ons team en aan PROOF!

Reageren?
Stuur je motivatie en CV aan marianne@proof.nl.

Meer weten?

Bel met Marianne Jaarsma

Team-Marianne-werk_01-2
Marianne Jaarsma
senior strategy consultant

+31 6 28 373 920
marianne@proof.nl