Onze Sascha is communicatieman van het jaar

16 June 2020

Only in Dutch

En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Champagne!

Sascha’s mantra is al jaren helder: happy employees = happy customers = more business value. Daar staat Sascha mee op en daar gaat hij mee naar bed. En dat draagt hij nationaal en internationaal uit. Echte liefde voor het vak. Dat is precies wat ons vak nodig heeft. Communicatie naar medewerkers verdient aandacht. En nu, in deze heftige coronatijden, meer dan ooit tevoren.

Als bureau zijn we natuurlijk ongelooflijk blij met deze erkenning. Opnieuw! Want dat waren we tien jaar geleden ook al toen PROOF-oprichter Luc van Beers deze vakprijs won. Niet eerder vertoond, een bureau dat twee communicatiemannen van het jaar leverde.

Head of Strategy Sascha Becker: ‘Ja, ik ben super blij met deze erkenning. De employee journey staat namelijk nog steeds in de kinderschoenen. En ik doe er, samen met mijn collega’s en onze klanten, echt alles aan om ervoor te zorgen dat communicatie met medewerkers (dus ook leidinggevenden) een veel strategischer invulling krijgt. Employee alignment hoort wat mij betreft op de agenda te staan van de directie, van Communicatie en van HR. En structureel werken aan een sterke employee journey is iets dat overal kan; in elke organisatie. Echte waardecreatie begint bij de juiste aandacht voor medewerkers’.

Meer weten over PROOF en Sascha’s missie en zijn visie op het vak? Lees de 7 vragen aan Sascha hier en kijk op de website van Logeion en Adformatie.